Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
113.890 Ft
99.990 Ft
12%
Az akció időtartama: 2023. 01. 29. - 2023. 02. 28.
Menny.:pcs

Xiaomi Dreame H11 Max VWV8 vezeték nélküli álló porszívó és felmosó fekete

113.890 Ft
99.990 Ft
12%
Az akció időtartama: 2023. 01. 29. - 2023. 02. 28.
Menny.:pcs

Dreame H11 Max-al könnyedén kitakaríthat bármilyen szennyeződést

Az egyidejű porszívózás és felmosás lehetővé válik, és megkönnyíti munkáját azáltal, hogy percenként akár 560-szor keféli fel a padlót.

Ez különösen hasznos a fürdőszobákban, konyhákban és erkélyeken. A csomagban lévő mosószertől, padlója még tisztább lesz.

A nagy kapacitású akkumulátor akár 36 percnyi használatot biztosít egyetlen töltéssel, a LED-es kijelző pedig hozzáférést biztosít a legfontosabb információkhoz.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.290 Ft

Leírás

A DREAME H11 MAX-SZAL KÖNNYEDÉN ELTÁVOLÍTHAT BÁRMILYEN SZENNYEZŐDÉST

Az egyidejű porszívózás és felmosás többé nem lehetetlen, és megkönnyíti munkáját azáltal, hogy percenként akár 560-szor keféli fel a padlót. Ez különösen hasznos a fürdőszobákban, konyhákban és erkélyeken. A mosószer csomaggal padlója még tisztább lesz. A nagy kapacitású akkumulátor akár 36 percnyi használatot biztosít egyetlen töltéssel, a LED-es kijelző pedig hozzáférést biztosít a legfontosabb információkhoz.

TAKARÍTSON HATÉKONYAN ÉS SPÓROLJON AZ ENERGIÁJÁVAL

A Dreame H11 Max könnyedén kezel bármilyen típusú szennyeződést. A kiömlött gabonapelyhek, a kiömlött kávé, a szósz és a legtöbb nedves folt nem jelent kihívást ezzel a porszívóval. Auto módban az érzékelők érzékelik a szennyeződés szintjét, és ennek megfelelően állítja be a szívóerőt. Ez nemcsak az otthona tisztán tartásában hatékony, hanem energiát is spórol önnek.

FOLYAMATOS ÖNTISZTULÁS

Csak egy tiszta kefe tisztít hatékonyan, és ezt a Dreame nagyon jól tudja. A porszívóban található kaparó egy sor fogsorral tisztítja meg a kefét, így az egység munka közben is teljesen tiszta marad, és a szennyeződések feltakarítása is hatékonyabbá válik. Ráadásul egy speciális gomb megnyomásával a H11 Max megtisztítja magát munka után.

200 M²-IG

Elfelejtheti a folyamatos vízutántöltést – a Dreame H11 Max vezeték nélküli porszívó 900 ml-es tartállyal rendelkezik, ami akár 200 m²-es terület tisztításhoz is elegendő.

AKÁR 36 PERCIG MŰKÖDIK

4000 mAh-s akkumulátorával a Dreame H11 Max nagy területeken is ideális. Ezzel az eszközzel akár 36 percen keresztül is takaríthat töltés nélkül.

SZEREZZE MEG A SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓKAT, AMIKOR CSAK AKARJA

Használja a LED képernyő előnézetét, és információkat kap az akkumulátor töltöttségéről, tisztaságáról és működési állapotáról. A Dreame H11 Max hanggal is közöl információkat, ezzel szintén egyszerűsítve a munkáját.

TISZTA ÖRÖM

Erőteljes szívóerő – 10000 Pa szívónyomással biztosítja, hogy a Dreame H11 Max-al való porszívózás során teljesen kényelmesen érezze magát és ne fáradjon el.

KÖNNYEN TÁROLHATÓ ÉS TÖLTHETŐ

A Dreame H11 Max függőlegesen, támasz nélkül tárolható, és könnyen eltávolítható az alapról. Csak tegye a vákuumot a helyére, és a készülék töltése automatikusan elindul. Emellett a talpon van egy speciális hely a H11 Max egyéb alkatrészeinek tárolására.

A DOBOZ TARTALMA

Fogantyú
Főtest
Adapter
Tartalék szűrő
Tartozéktartó
Felülettisztító
Töltő alap
Tisztító kefe
Tartalék görgős kefe

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Márka Dreame márka
Modell H11 Max
Szín Fekete
Szennyérzékelés Igen
Auto mód Igen
Teljesítmény 200 W
Szívóteljesítmény 10 000 Pa
Munkaidő 36 perc
Kefe nélküli motor
Tisztavíz tartály kapacitása 900 ml
Piszkos víz tartály kapacitása 500 ml

Garancia

Dreame termékek garanciális ügyintézéséhez kérjük kövesse az alábbi útmutatót:

Dreame termékek értékesítés utáni szolgáltatásaiért forduljon közvetlenül az aftersales@dreame.tech e-mail címhez a következő információkkal:
• Termékmodell: (például Porszívó T20, Robotporszívó D9, F9 stb.)
•S/N.: (a porszívó S/N az akkumulátor hátoldalán található vonalkód alatt, a robotporszívó S/N a robot hátoldalán vagy a töltőaljzaton található vonalkód alatt található)
• Vásárlás dátuma:
•Vagy átvétel dátuma:
• Eladó neve: (platform-online bolt neve vagy offline bolt neve)
•Rendelési szám.:
• Vásárlási nyugta: (kérjük, küldjön másolatot, fel kell tüntetnie a vásárlás dátumát, az eladó nevét, a rendelés adatait)
•Ügyfél neve:
•Telefonszám.:
•Ország:
• Hiba/probléma leírása:
1. Egyszerűen írja le a problémát?
2.Mióta működik megfelelően?
3. Szőnyegen vagy kemény padlón használod? Vagy milyen használati forgatókönyvek esetén fordul elő ez a probléma?
4. A kárt nem megfelelő működés okozta?
5. A jobb hibaelhárítás érdekében küldjön videót és képeket, amelyek bemutatják a felmerült problémát.
Emlékeztetőül: feltöltheti a videót a Google Drive-ra, és elküldheti nekünk a letöltési linket, ha a fájl túl nagy ahhoz, hogy e-mailben elküldje, kérjük, ne felejtsen el beállítani egy hozzáférési engedélyt "Aki a link birtokában van".
Köszönjük türelmét.