Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan kell elvégezni egy antibakteriális tisztítást a Dreame robotporszívókkal

DreameTech
2021. 07. 18. 12:04:22
 Hogyan kell elvégezni egy antibakteriális tisztítást a Dreame robotporszívókkal

Míg számtalan kórokozó található meg a környezetben, az antibakteriális padlótisztító segítségével könnyedén megtisztíthatja őket. A fertőtlenítőszerek a tisztítási gyakorlatot egy újabb szintre emelik, mivel megszüntetik az összes ilyen betegséget okozó mikroorganizmust.

Következésképpen segítenek megakadályozni a fertőző betegségek terjedését, amelyek egyébként pusztítást hagynának maguk után, ha elterjednének. Meg kell találnia a baktériumokat és a vírusokat egyaránt elpusztító mosószereket és tisztítószereket, hogy sikeres fertőtlenítő gyakorlatot végezhessen.

Ha a padlók fertőtlenítésének teljes körű módszerét keresi, akkor itt a legjobb módszer a padlók fertőtlenítésére a Dreame robotporszívókkal és könnyen megtalálható házi tisztítószerekkel.

A különbség a tisztítás és a fertőtlenítés között

A legtöbb ember feltételezi, hogy nincs különbség a felületek tisztítása és a fertőtlenítése között. Van egy kis különbség közöttük, amely megnehezíti a legtöbb ember számára a megkülönböztetést. Tehát mi a különbség a két eljárás között?

Takarítás

A tisztítás a szennyeződés eltávolítását jelenti egy felületről, hogy a környezet tiszta és szép legyen. Az cleaning the floor emberek gyakran tisztítják a felületeket szappannal és vízzel, és ez előfeltétele a padló antibakteriális tisztítószerekkel történő fertőtlenítésének. Ez a folyamat viszonylag gyors, mivel célja a talaj, a törmelék és a foltok eltávolítása a padlóról. A felületet a tisztított szennyeződés mennyiségétől és típusától függően súrolhatja vagy felmoshatja.

 

Fertőtlenítés

A tisztítással ellentétben a fertőtlenítés vegyszereket, például fehérítőt igényel a felület tisztításához. Ezek a vegyi anyagok eltávolítják a betegségeket terjesztő baktériumokat, és vírusokat. Ebben a folyamatban engednie kell, hogy a fertőtlenítőszer egy meghatározott ideig a felületen maradjon, mielőtt letörölné. Ez alatt az idő alatt lehetővé teszi a fertőtlenítőszer számára a kórokozók elpusztítását.

Tippek a padló fertőtlenítéséhez

A fertőtlenítőszerek kémiai összetételükben különböznek a tisztítószerektől, így veszélyesek lehetnek. Ezért az antibakteriális tisztítószerek kezelésénél profi eszközöket kell használnia, hogy elkerülje a padló és a bőr károsodását. Íme néhány olyan profi tipp, amelyet beépíthet a fertőtlenítő rutinjába a tökéletes eredmények elérése érdekében.

~A fertőtlenítőszer előkészítése és használata közben mindig viseljen védőfelszerelést.

~Az antibakteriális tisztítószerek alkalmazása előtt győződjön meg arról, hogy a padlója nem szennyezett és általános szennyeződésektől mentes. Ezenkívül hagyja megszáradni a padlót, mielőtt folytatja a következő lépést.

~A legjobb eredmény elérése érdekében használjon antibakteriális padlótisztítót, amelyet a Környezetvédelmi Ügynökség az Ön padlótípusához ajánl.

~Hagyja a fertőtlenítőszert a padlón a megadott ideig, hogy megölje az eltávolítani kívánt kórokozókat.

~Olvassa el a csomagoláson található utasításokat. Ezek segítenek megtanulni, hogyan kell kezelni az oldatot, és hogyan, és hol kell tárolni a felületek fertőtlenítése után.

~A tartályokat jól zárja le, és gyermekektől tartsa távol. Miután kiürült a tartály, dobja ki megfelelően.

~Használjon permetezőt, antibakteriális tisztító kendőt, vagy automatikus súrolót az oldat felvitelére a padlóra. Most, hogy tudja, mit kell tennie a tisztítás előtt és közben, megtanulhatja, hogyan kell fertőtleníteni a padlót a Dreame robotporszívó segítségével.

Az antibakteriális padlótisztító használata a Dreame robotporszívóval

Ha a padlót Dreame robotporszívóval kívánja fertőtleníteni, be kell építenie egy fertőtlenítőszert, amely elősegíti a csúcskategóriás dreame d9 robot vacuum tank higiéniai előírások betartását. Az antibakteriális padlótisztítók kissé kemények, különösen savasak, köszönhetően a kémiai képleteknek, amelyeket a gyártók gyártásuk során használnak. Így meg kell találnia azt a barátságos módot, hogy használja őket, ezzel elérve, hogy ne károsítsák a tisztító robotot. A porszívó tartályába nem ajánlott vizen kívül mást tenni. A Dreame robotporszívó gyártója úgy tervezte a tartályt, hogy semleges oldatot, például vizet tartalmazzon.

A savas antibakteriális tisztítószerek belülről erodálják a tartályt, végül lyukakat hoznak létre, amelyek vizet szivárogtatnak a mozsárba. Amint a víz bejut a gépbe, a porszívónak annyi. A víz tönkreteszi a termékét, szükségessé téve az új vásárlását. És ha úgy gondolja, hogy a tisztítószerek és a szappan használata ugyanolyan rendben dreame d9 robot vacuum van, durva sokk érheti. Figyelembe véve, hogy a csövek kialakítása csak vizet tartalmaz, más tisztítószerek hozzáadása a tartályhoz eltömítheti a csöveket. Következésképpen az eltömődött pórusok jelentősen csökkentik a gép élettartamát. Ahelyett, hogy oldatokat adna a tartályba, áztathatja az antibakteriális tisztítókendőt a fertőtlenítőszerbe, majd felhelyezheti a robottisztítóra és ezzel fertőtlenítve az egész házat. Amint a fertőtlenítőszer elteríti a tisztítófejet, a gép szétosztja a vizet 200m² felületre. Ugyanezt teheti tisztító oldatokkal is, ha meg akarja tisztítani a padlót. Ne felejtse el hígítani az oldatot, hogy ne tegye tönkre a Dreame robotporszívót. Az oldatot permetező palackkal is felviheti a padlóra, és néhány percig hagyja ülni, mielőtt a robot tisztára utasítja a felületet.

Csomagolás

A padlók fertőtlenítésének legjobb módja a felület tisztításával kezdeni. Távolítsa el az összes szennyeződést, és ellenőrizze, hogy a padló makulátlanul tiszta-e. Hagyja száradni a padlót, mielőtt fertőtleníteni kezdi a padlónak megfelelő tisztítószerével. A fertőtlenítőszerek többsége koncentrált oldatként kerül forgalomba, ezért olvassa el az utasításokat, hogy megtanulja, hogyan kell hígítani őket, mielőtt a padlón alkalmazza. Amíg ezt csinálja, ne felejtse el védeni a kezét és arcát a kemény vegyi anyagokkal szemben védőfelszerelés használatával. Hagyja az antibakteriális tisztítószert egy ideig a padlón tartózkodni, hogy megölhesse a betegséget okozó kórokozókat. Ennek elmulasztása azt okozhatja, hogy elpazarolt erőforrásokat tapasztalhat, minden értelemben.