Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
308.990 Ft
290.490 Ft
6%
Az akció időtartama: - 2023. 01. 31.
Menny.:db

Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó öntisztító dokkolóval

308.990 Ft
290.490 Ft
6%
Az akció időtartama: - 2023. 01. 31.
Menny.:db
A Dreame Bot W10-zel bízza a takarítást a technológiárarnrnAkár 4000 Pa szívóerőre képes és cserélhető fejekkel rendelkezik, így garantálja a tökéletes tisztaságot otthonában. A W10 bármilyen szennyeződéssel és makacs folttal elbánik, a 10 N nyomású felmosófej pedig percenként 180 törlő mozdulatot végez az alapos tisztaságért.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

A DREAME BOT W10-ZEL BÍZZA A TAKARÍTÁST A TECHNOLÓGIÁRA

Akár 4000 Pa szívóerőre képes és cserélhető fejekkel rendelkezik, így garantálja a tökéletes tisztaságot otthonában. A W10 bármilyen szennyeződéssel és makacs folttal elbánik, a 10 N nyomású felmosófej pedig percenként 180 törlő mozdulatot végez az alapos tisztaságért.

VÁLASSZA KI A MEGFELELŐ ÜZEMMÓDOT

Az alkalmazásban elérhető három választható üzemmód (porszívó, felmosó vagy 2 az 1-ben) lehetővé teszi az igényeinek megfelelő takarítási program összeállítását. Porszívózza ki a szőnyegét, mossa fel a padlót és használja a 2 az 1-ben funkciót, hogy minden felület ragyogjon.

INTELLIGENS SZŐNYEGTISZTÍTÁS

A Dreame Bot W10 ultraszónikus szőnyegfelismerő funkciója lehetővé teszi, hogy az eszköz porszívózás közben automatikusan maximális szívóerőre kapcsoljon, így pedig minden felületet képes hatékonyan takarítani. Amikor a szőnyeghez ér, felfüggeszti a felmosás funkcióját, hogy ne vizezze össze az anyagot.

PRAKTIKUS KIALAKÍTÁS

A W10-et úgy tervezték, hogy minden otthon igényeit kielégítsék. Az eszköz D-formája lehetővé teszi, hogy a lehető legközelebb kerüljön a falhoz, és minden egyes sarokban alaposan kitakarítson. Az oldalkefék összegyűjtik a koszt a falak szegélyénél, 19,2 centis görgőit pedig a tágasabb területeken tudja a legtökéletesebben használni.

CSAK EGY GOMBNYOMÁS

A W10 emlékezni fog otthona alaprajzára. Saját igényeire szabhatja a takarítást. Mindig csak azokat a helyiségeket takarítja ki, amelyeken kiválszt. Csak ki kell választani a takarítani kívánt szobát az alkalmazásban.

MODERN NAVIGÁCIÓS RENDSZER

A Dreame Bot W10 tizenkétszer gyorsabban frissíti a környezetéről alkotott térképét, mint elődei hála a LiDAR-alapú SLAM navigációs rendszernek, ráadásul sötétben is működik. Az eszköz megtervezi az optimális takarítási útvonalat, és akár 3 szint helyiségeinek alaprajzát is képes megjegyezni.

SZÓLJON ALEXÁNAK, HOGY TAKARÍTSON

A porszívózás még sosem volt ennyire könnyű. Parancsszóra kitakaríttathatja lakását, csak szólnia kell az Amazon Alexájának, és akkor még a telefonjára sem lesz szüksége.

HATALMAS KAPACITÁS, NAGY TÁVOLSÁGOK

Két 4 literes víztartály segíti a vízhasználatot: az egyikből újratölti magát a takarítórobot, a másikba a W10 tölti ki a használt vizet. Elképesztő teljesítményű 6400 mAh akkumulátorával akár 300 m² padlót is képes egyetlen töltéssel tisztán tartani.

AUTOMATA TISZTÍTÁS

Amikor a W10 úgy érzékeli, hogy a keféjét tisztítani kell, visszatér az állomására. Ott tiszta vizet fúj rá egy fúvóka és gyors pörgetéssel letisztítja magát. Az alsó szórófej pedig ezalatt kitölti az állomás tartályába a használt vizet, hogy a tiszta és a használt víz soha ne keveredjen.

A TISZTASÁG FÉL EGÉSZSÉG

Amikor a Dreame Bot W10 befejezi a takarítást, visszatér az állomásához, a felmosófejet letisztítja és forró levegővel kiszárítja. Ez a folyamat nem csak ahhoz kell, hogy a következő takarításig tiszta maradjon az eszköz, hanem ahhoz is fontos, hogy megakadályozza a penészedést és a baktériumok megjelenését.

A CSOMAG TARTALMA

Robotporszívó
Öntisztító / dokkoló állomás
Tisztítókészlet
Hálózati tápkábel
2 db felmosó
Oldalkefe

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Szín Fehér
Méret (robotporszívó) 334 x 314 x 105.5 mm
Kapcsolat WiFi IEEE 802.11 b / g / n 2.4 GHz
Szívóerő akár 4000Pa
Névleges feszültség (robotporszívó) 220 - 240 V
Névleges teljesítmény 55 W
Akkumulátor kapacitás 6400mAh
Portartály kapacitás (robotporszívó) 450 ml
Méret (állomás) 375 x 400 x 430 mm
Bemeneti feszültség (állomás) 100 240 V
Névleges feszültség (állomás) 19.8 A 1A
Névleges teljesítmény (állomás) 65 W
Tiszta vizes tartály (állomás) 4L
Használt vizes tartály (állomás) 4L

Garancia

A garancia érvényesítéséhez kérjük töltse ki adataival az alábbi linken található bejelentő lapot: https://www.dreame-service.de/#/home

A bejelentés kiértékelése után egy szállító cimkét fog kapni, így a csomagot a futárszolgálat elszállítja a HIVATALOS Dreame márkaszervizbe.

Köszönjük bizalmát!