Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Dreame T20 újdonságai

DreameTech
A Dreame T20 újdonságai
A Dreame T10 után bemutatkozik a T20-as modell, amely a V11 után lép az elődök nyomdokaiba.

A Dreame V11 vezetéknélküli porszívó teljesen átalakította a az álló porszívók piacát a lágy, praktikus dizájnjával, hihetetlen szívóerejével, és könnyen használható kompakt méretével, ami gyerekjátéká teszi a padlók, autókárpit, ágynemű alapos tisztítását.

Ezek után kidobták a T20-as modellt, amely egybefoglalja a V11 összes izgalmas tulajdonságát egy sokkal joban optimalizált köntösben, ami tovább javítja a takarítás élményét, beleértve a szélesített takarítófelületet puha gyapjú végekkel és a V alakú kefével, hogy így is csökkentse a feltekeredő hajszálak számát, és azok könnyebben eltűvolíthatóak legyenek.

150 AW Szívóteljesítmény

A Dreame T20 ugyanazzal a kiváló szívóteljesítménnyel rendelkezik, mint amiért a Dreame termékek ilyen közkedveltek, és ezáltal könnyedén és alaposan tisztítható bármilyen felület, mint például a rongyszőnyegek, fiókok, függönyök, vagy bármi más.

Ugyanúgy, mint a Dreame V11, a T20 szintén 150AW szívóteljesítménnyel rendelkezik, ami elég erős ahhoz, hogy összeszedje a szárazbabot, kutyaeledel darabokat, vagy akár a kisebb casvarokat.

A levédetett, repülés szintű mérnöki tervezést alkalmazó motor 125.000 fordulatot biztosít percenként, ami az egyik leggyorsabb, legstabilabb szívóteljesítmény jelenleg a piacon, és mindezt egy alig több, mint 1,5 kg-os házban, ami bárki számára használhatóvá teszi.

Tölcsér ciklon

A T20 megtartotta a 12 ciklonos szűrőrendszert, ami a por 99,97%-át megszűri 0,3 mikronos méretig az eltávolítható HEPA szűrőjének köszönhetően, ami mosható, és tisztítható, így megelőzhető a szűrő eltömődése, és a por visszajuttatása a szobába, ezzel növelhető a hatékonyság, és a levegő minőségét is javítja. Ezáltal a szűrő élettartama is 60%-kal nőhet.

Okos szkennelés & önbeállítás

Ez az új és továbbfejlesztett tulajdonság hozzáadva a T20-hoz lehetővé teszi hogy automatikusan felismerje a padló típusát, és alkalmazkodjon a szívóteljesítménnyel annak jellegéhez, így nem kell leállítani a porszívót a helységek, vagy szobák között, növelve az akkumulátor élettartamát is.

70 perces ultrahosszú akkumulátor idő

A V11 is hosszú futamidővel rendelkezett, de a T20 ezt is felülmúlja a második akkumulátorával, ami 140 perces működési időt tesz lehetővé, ha a két akkumulátort felváltva használjuk.

A felhasználó dönthet úgy is, hogy egyszerre csak egy akkumulátort használ 70 percnyi működéssel, függően a használt módtól, amíg a másik megmaradhat tartaléknak.

A T20 csomagja szintén tartalmaz egy 2 az 1-ben falra szerelhető töltő és tárolóállomást, ami egyszerre tudja tölteni mind a kettő akkumulátort, így sosem marad feltölt9tt akkumulátor nélkül.

Minden egyben, egyszerűsített működtetés

Ha valaki azért szerette a V11-et, mert bármilyen könnyű szennyeződéssel megbirkózott Eco módban, a szőnyegekkel és kárpitokkal közepes fokozatban, és a függönyökkel , autókárpitokkal, vagy bármilyen sűrű szövésű anyaggal Turbó módban, akkor a T20-at egyenesen imádni fogja a negyedik hozzáadott fokozattal, ami 30-57 W-nyi teljesítményt biztosít Automata módban, ami lehetővé teszi, hogy kapcsolgatás nélkül bármilyen felületet megtísztíthasson.

Sok egyéb tartozék is jár a készülékkel, mint a V11-nél is, hogy tovább javíthassa a készülék hatékonyságát. Ilyen például az atka szívófej, amivel a poratkátat lehet hatékonyan begyűjteni, a 2 az 1-ben kefe billentyűzetek megtisztításához, a hosszabbító rúd nehezen elérhető helyekhez, és egy frissen hozzáadott vékony csőr, amivel a szűk helyekről, repedésekből tudja eltávolítani a szennyeződéseket egyszerűen.

 

HD teljes színskálás kijelző 

A Dreame T20 könnyedén elérhetővé teszi az összes funkciót a nagy felbontású LED kijelzőn keresztül, ami megjeleníti az aktuális állapotot valós időben, a hátralevő működési időt, a szívó módot, a rendszerhibákat és a szűrőcsere emlékeztetőt, így a felhasználó mindig tisztában van a porszívó aktuális állapotával.

Rendelkezik emellet egy automatikus zár funkcióval is, amely lehetővé teszi az ujjmentes, folyamatos használatot, így nem kell megszakítani a folyamatot, és a keze sem fárad el.

Ha viszont csak gyorsan szeretne valamit feltakarítani, váltson a nem folyamatos módra, ami csak addig működteti a motort, amíg ujjával húzza a kart.

 

dreame t20 hd full color screen

8 lépcsős zajcsökkentés

A T20 szintén elsőrangú zajcsökkentést biztosít, így bármikor használhatja a készüléket otthonában, anélkül, hogy zavarna valakit.

Egy olyan porszívóval, ami ultrakönnyű, és gyerekjáték a használata, senki nem nyúlhat mellé a Dreame T20-as modelljével, ami mellé még 2 év garancia is jár a plusz védelem érdekében.