Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

2021 Okos otthon trendjei | Intelligens otthoni kütyük

 2021 Okos otthon trendjei | Intelligens otthoni kütyük

Az otthoni technológia lehetővé teszi, hogy az élettere gazdaságos, funkcionális és szórakoztató legyen. Az intelligens otthoni kütyük és eszközök csatlakozni tudnak az internethez, és asszisztensként segíthetnek a háztartási feladatok, például porszívózás, bevásárlás, főzés stb. elvégzésében.

Mi az az intelligens otthon? What is smart home or building (home automation or domotics)? - Definition  from WhatIs.com

Az intelligens otthon számos olyan elektronikus eszközt tartalmaz, amelyek olyan feladatokat látnak el, amiket általában emberek végeznek. Az eszközöket mesterséges intelligenciával működtetik, amely magában foglalja az automatizálást, az alkalmazásokat és a hangparancsokat. Az intelligens otthonokban alkalmazott technológiát úgy tervezték, hogy megkönnyítse az életet, energiát takarítson meg, feladatokat hajtson végre, szórakoztasson és egyben biztonságot nyújtson.

Hogyan befolyásolja az intelligens otthon az emberek életét? The Internet of Things: What impact will the Smart Home have on your data?  | by Charlotte Vonbank | Global Citizen Foundation | Medium

Az emberek többségének az idejét elárasztják az elfoglaltságok, a házimunkák, a dolgozás, az otthoni oktatás és a takarítás. Az intelligens otthon pozitív hatással van az emberek életére, mivel segítséget nyújt és megkönnyíti a mindennapi tevékenységeket, ami segít az embereknek, hogy több szabadidejük legyen. Az intelligens otthon nagyon hatékony, és támogató rendszerként működik, hogy a háztartást az optimális szinten tudja működtetni. Kényelmes, könnyen használható és csökkenti a napi stresszt. Az intelligens otthonok minden generáció számára előnyösek, beleértve az aktívan dolgozókat, a nyugdíjasokat és a fiatalokat is. Attól függően, hogy mennyi összekapcsolt intelligens eszköz van egy otthonban, ez növelheti az egész család kényelmi szintjét és életmódjának minőségét, valamint a kevesebb stressz miatt akár az emberek élettartamát(!!!) is megnövelheti.

Bemutatjuk a 2021-es intelligens otthoni trendeket Everything to Know About “Smart” Home Security Systems | Bee Alarmed

Az okosotthonok jövője ígéretesnek tűnik. A technológiát mindig az otthoni környezet javítására és fejlesztésére tervezik. A következő intelligens otthoni kütyük tartalmazzák a legjobb 2021-es intelligens otthoni trendeket, amelyekre minden otthonnak szüksége van!

Smart Home Security Systems

A biztonságos otthon biztonság és nyugalom érzetét kelti az emberekben. Az intelligens otthoni biztonsági rendszerek csatlakoznak a Wi-Fi hálózatokhoz, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az okostelefonjukon található alkalmazás segítségével irányítsák az eszközt. A legtöbb biztonsági rendszer olyan előfizetési lehetőséget kínál, amely lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy a nap 24 órájában figyelemmel kísérjék otthonát. A SimpliSafe otthoni felügyeleti rendszer a legjobb választás 2021-hez. Kiváló a bérlők számára, és alacsony a havi díja. Könnyen telepíthető, hordozható, és egy életre szóló garanciával rendelkezik. Ennek a vezeték nélküli rendszernek 15 másodperces válaszideje The Best Smart Home Tech for Your Bathroom — RISMedia | van, amely a legjobb az iparban.

Intelligens fürdőszoba

A fürdőszoba az egyik leggyakrabban használt hely az otthonban. Az intelligens otthon fürdőszobái magukban öblítő WC-ket, szellőztető kezelőszerveket és automatikusan aktiválódó légfrissítőket tartalmaznak. A 2020-as váratlan WC-papírhiány után a TUSHY Bidet WC-tartozék minden intelligens fürdőszobának szüksége van 2021-ben. Ez a lenyűgöző rendszer gombbal szabályozza a víznyomást és a permet szögét. Gyorsan egy bidét csinál, amely az egész családot tisztán tartja. Today's Amazing Home Automation Lighting Systems Explained – Smart Home  Automation Pro | Commercial Automation Company – HDH TECH

Intelligens otthoni világítási rendszerek

Az intelligens világítási rendszer lehetővé teszi otthoni fények be- és kikapcsolását akár távoli helyről is. Azt is beprogramozhatja otthonában, hogy a világítás be- és kikapcsoljon a nap meghatározott óráiban. A világítási rendszerek segítenek csökkenteni a villanyszámlát és a hosszú távú pénzmegtakarítást is elősegítheti.

Intelligens otthoni mosókonyhák How to Build a High-Tech Laundry Room - Mansion Global

A mosás nem kell, hogy rossz élmény legyen, ha okos mosókonyhája van. Különféle mosógépek és szárítók léteznek, amelyek kiváló minőségű eredményt nyújtanak otthon. Könnyen használhatók, és energiát, pénzt és időt takarítanak meg.

Intelligens otthoni videóscsengők Amazon.com : Wireless Smart Video Doorbell with Build-in 3X Batteries,  Unine Smart Wi-Fi Doorbells Home Secure HD Camera, Motion Detector, Phone  Visual Intercom, Two-Way Audio, Night Vision Doorbell for iOS&Android :  Camera

Valószínűleg hallott már a videóskapucsengőkről, mivel ezek híresek a szokatlantevékenységek felvételében a tornácon és az ajtók közelében. Az ajtó kinyitása előtt láthatja, ki van a tornácán vagy az ajtóban. Ez az intelligens otthoni modul biztonságban tartja Önt, és megakadályozza, hogy a nem kívánt vendégek az Ön engedélye nélkül lépjenek be otthonába.

Összegzés:

2021-ben az AI-alapú technológia egyre népszerűbbé válik. Számíthat arra, hogy több olyan intelligens otthoni kütyüt fog látni, amelyek a számítógépek látását, a gépi tanulást és a természetes nyelv feldolgozását használják. Kezdjen el befektetni 2021-ben az intelligens otthon trendjeibe!